Революцията в удължаването на коса - изкуствена термофибра

Дата: 2013-03-28

Здравейте момичета,

 

EXTEND има приятна изненада за тези от вас, които нямат възможност да си позволят удължение за коса от естествен косъм, но все пак желаят да изглеждат добре и косата им да е удобна за носене, адекватна на модните тенденции и гъвкава за смяна на външния вид.

 

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАЙ-НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ТЕРМОФИБРА ...

 

Това удължение за коса е от изкуствена висококачествена термоустойчива фибра, но се държи като естествена коса и подлежи на топлинна обработка до 200оС. Може да се навива или изправя с преса или маша с контрол на градусите.

За поддръжка е добре да се  използва козметика за изкуствена коса, която също можете да откриете при нас.

Серията Clip & Go на Hairaisers се предлага в 10 цвята и комбинации от цветове.

Основното предимство на тази коса е, че тя е лесна за поддръжка, тъй като не се нуждае от специална грижа като естествената коса.  
Тази синтетична фибра не се оплита, тъй като всяка нишка (косъм) е съставена от абсолютно еднакъв материал, за разлика от естествената човешка коса, която е смес от косите на много дарители, а и често в процеса на фабрична обработка еднаквата посоката на косъма се нарушава и в една връзка коса могат да попаднат и коси, които не са с посока „корен към връх“. 
Само при косата REMY има гаранция за спазена посока на косъма, а тя обикновено идва и с много по-висока цена.
 
Другото огромно предимство на термо фибрата е нейната значително по-ниска цена от цената на естествената коса.
Цялостен комплект за удължаване на коса с тегло 100гр ще бъде с цена 60.00лв. и представлява 4 реда коса с 11 шнолки тип клипс, напъно готови за носене и максимално лесни за поставяне в домашни условия и без да е необходимо посещение на фризьорски салон.
 
С тази коса можете да постигнете пълна промяна на вашата визия наистина само за 10 минути.
Тази нова серия удължения за коса ще се предлагат в 8 цвята и комбинации от цветове. Това са както натуралните основни цветове, така и няколкото най-модни цвята за сезона: 1, 1B, 2, 4, 27, 4/27, 27/SB, SB.
Цветовете вижте в този линк: http://www.extend-bg.com/gallery/6/tsvetove-estestveni-kosi.html
 
Пилотно EXTEND предлага CLIP-IN комплект с дължина 45см в тъмно кестеняво, 4 реда коса с 11 шнолки. Вижте всички подробности за продукта в този линк:
 
Останалите цветове очакваме до 2 седмици... Следете онлайн магазина...
 

Количка

Количката е празна.

VIDEO

Facebook