Дневниците на EXTEND...

Дата: 2013-02-08

Кажи“Да”!
 
Понеделник е. Нов ден, нова седмица. Колко пъти сте си казвали “От понеделник започвам диета”, “От понеделник спирам цигарите”, “От понеделник тръгвам на фитнес”. И колко пъти още със ставането забравяте удобно за взетото решение. Или пък започвате изпълнението, но до обяд или най-късно до сряда се отказвате. Познато упражнение за повечето жени. 
 
          
 
 
Но днес е различно.                              
 
От днес започнете с малки крачки да вървите към изпълнението на вашата цел. И кажете “Да”на новия живот. Той не се появява сам, изведнъж, не пада като камък от небето. За него се искат и малко усилия. С нас кажете “Да”на промяната от днес. Сменете цвета на косата си, снабдете се с удължение за коса и повишете самочуствието си като се появите с нов имидж пред всички, на които държите и най-вече пред самите себе си пред огледалото.
      
После кажете “Да”, ей така за разнообразие на първата по-щура идея, която ви се предложи. Със сигурност ще усетите тръпка, от това, че сте разчупили стереотипа, че не се носите по течението и че не я карате монотонно като всеки друг ден. А може би това ще е началото на онзи така мечтан друг живот, защото съдбата е благосклонна към всеки стига той да вярва, че е така.
 
Ние днес казахме “Да”на новата ни оферта, вижте я тук: http://extend-bg.com/category/38/promotsii.htmlhttp://extend-bg.com/category/38/promotsii.html , казахме “Да”и на въпрос, на който традиционно отговаряхме с “не”и ето, че намерихме нови приятели и нови възможности да правим повече хора щастливи. И макар да определяме като висша форма на егоизъм това, че правейки другите щастливи постигаме своето щастие, нека е така, поемаме този риск.
И казваме “Да”!
 

Количка

Количката е празна.

VIDEO

Facebook