ДВА НЮАНСА ПО-ПРАЗНИЧНО...

Дата: 2012-11-19

Както вече сте разбрали този сезон на мода са двуцветните коси, но не на кичури, а преливащи по дължината. Например платинено русо отгоре, преливащо в лешниково или светло кестеняво надолу. Или светло кестеняво, преливащо в по-тъмно кестеняво, както и всякякви други комбинации. 

                                                                                 

Иделаният начин да постигнете тази визия без да третирате вашата собствена коса е като използвате удължения от естествена коса. Ние предлагаме богат асортимент от цветове в различни дължини, както и професионално ушиване на двойни редове и клипс към тях.

Не се ограничавайте само с възможностите за разнообразни прически и цветове постигнати с вашата коса, а инвестирайте в един или два реда естествена коса за удължаване (може и в различни цветове), за да постигате бърза и ефектна промяна на визията си. 

За тези от вас, които все пак предпочитат класическият вариант на кичури, нашият съвет е да комбинирате два много близки цвята, така че да има естествено преливане, а не отчетливи контрастиращи кичури. 

 

За Коледното фирмено парти ви препоръчваме да идете първо на фризьор. Ако нямате време за това отделете около 2 часа, за да се погрижите подобаващо за косата си вкъщи без да бързате. Първо решете какво искате да облечете за този повод. След това помислете каква прическа ще отива и подчертава тоалета или бижуто ви. Заложете на един или два акцента, за да не заприличате вие на Коледното дърво...  :(

                                                                                                    

На мода са естествените едри букли, плитките, обемните кокове, както и високо вдигнатите конски опашки, но най-добре изберете прическа подходяща за вас и вашата форма на лицето.

 

Преди да започнете да си правите косата бъдете сигурна, че сте приключила с всякакви други приготовления за деня - подаръците са увити, дрехите са изгладени и обувките са почистени и излъскани. Сега пристъпете към ритуала по измиване на косата, като постоите под душа по-дълго от обичайното и за предпочитане припявайки любимото си парче...

Непременно използвайте и балсам, за да бъде мека и по-сияйна косата ви.

След като подсушите нежно косата с хавлия продължете със сешоара докато 80% от косата е суха. Продължете сушенето използвайки дебела цилиндрична четка, за да придадете обем на косата си.

 

Можеда изправите добре косата си и да я хванете на висока конска опашка. Тази прическа е изключително лесна за изпълнение, но изглежда много ефектно. Помогнете си и с преса за коса, за да няма ненужни вълнички по главата ви. Ако косата ви не е достатъчно дълга - купете си конска опашка само за 60.00лв., инвестицията си заслужава, тъй като толкова би ви струвало едно посещение при фризьора, а и опашката ще си остане ваш верен аксесоар завинаги.

Ако косата ви е дълга, можете да я навиете на едри букли и да я напръскате с лак за коса, за да издържи цялото лудо парти, което ви очаква. Така ще сте красива и стилна. Ако косата ви не е достатъчно дълга използвайте коса за удължаване на шнолки тип клипс и възможностите ви ще са неограничени.

 

Попитайте на телефоните ни или ни пишете за въпроси и съвети.

Количка

Количката е празна.

VIDEO

Facebook